Alacsony szénhidráttartalmú étrend

Meghatározva: A napi kalóriák 15–40% -ának elérése szénhidrátokból; a fennmaradó 85-60% fehérje és zsír között oszlik meg.

Előnyök: A hagyományos étrendhez viszonyítva az alacsony szénhidráttartalmú étrendre való áttérés jelentősen csökkentheti a testzsírt, a tanulmányok azt mutatják. A napi kalóriák 20% -ának megfelelő szénhidrátbevitelt kapja, és a súlycsökkentési eredmények még erősebbek - plusz, csökkentheti a szívbetegségek és a stroke kockázatát. Egyes kutatások szerint az alacsony szénhidráttartalmú étrend még jobb, mint az alacsony zsírtartalmú étrend: Az egyik tanulmány az Annals of Internal Medicine új ablakot nyit meg. megállapította, hogy az emberek, akik korlátozzák szénhidrátjukat, még nyolc fontot vesztettek el, mint azok, akik csökkentették a zsírt. Ha a szénhidrátokat eléggé vágja, a szervezet megtanulja, hogy a tüzelőanyagot égetik. Tanulmányok keverednek abban, hogy az alacsony szénhidráttartalmú étrend befolyásolja a teljesítményt, de bizonyos bizonyítékok arra utalnak, hogy a tartóssági teljesítmény valóban javulhat azoknál az embereknél, akiknek teste nagyon könnyen alkalmazkodik a zsírégetéshez.

Hátrányok: A szervezetnek a szénhidrátok helyett zsír helyett történő megmunkálása időt vesz igénybe, ezért türelmesnek kell lennie, miközben lassúnak érezheti magát a hetekben, amikre szükség van, hogy zsírsűrűsé váljon. És nem minden test éget olyan hatékonyan, mint a szénhidrátok, így az állóképességed soha nem mérhető fel (bár, ahogyan azt korábban mondtuk, mások valóban javulást mutatnak.) A szénhidrátok nélkül a szervezet robbanásveszélyes energiatermelő képessége valószínűleg csökken ha szereted a sprintinget, megnyit egy új ablakot. vagy a HIIT új ablakot nyit meg. , lehet, hogy több szénhidrátot kell fogyasztania, mint a többi alacsony zsírtartalmú étrend. És bár valószínűleg elveszíti a testzsírt, ez a fajta étrend valójában a rossz makróra fókuszál: A tanulmányok új ablakot nyitnak meg. bebizonyították, hogy az alacsony szénhidráttartalmú étrend magasabb fehérjeszintje elősegíti a testsúlycsökkenést, nem pedig az alacsonyabb szénhidrát-számot.

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én